VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Jan-xx" <j...@gazeta.pl> / 2010-08-02 18:06:01
Hej!

Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r. Potrzebuje niewielkie, tanie i
ekonomiczne auto na miasto.


--
Jan-xx
 
Czytaj także na forum
  • VW Golf GTE - Hybryda z genem sportowca

    VW Golf GTE - Hybryda z genem sportowca

  • ESKK opinie

    Co myślicie na temat samodzielnej nauki języka obcego? Zastanawiam się czy zapisać się na taki kurs na odległość, bowiem nie mam możliwości...

  • Navigator IT - opinie

    Co myślicie o programach, tak zwanych platformach ułatwiających rozwój przedsiębiorstwa?
    Ja spotkałem się z Navigator IT i muszę powiedzieć,...

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

to <t...@abc.xyz> / 2010-08-02 18:40:25
begin Jan-xx

> Hej!
>
> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.

Brzydki, hałaśliwy muł.

--
ignorance is bliss
 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Marek P." <q...@asdfasoip.pl> / 2010-08-02 19:21:00

>> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.
>
> Brzydki, hałaśliwy muł.

I pali w mieście więcej niż TDI.

 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Adam Szewczak" <h...@usuń.poczta.onet.pl> / 2010-08-02 19:44:43

Uzytkownik "Jan-xx" napisal w wiadomosci
news:i36qdc$io3$1@inews.gazeta.pl...
> Hej!
>
> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r. Potrzebuje niewielkie, tanie i
> ekonomiczne auto na miasto.
>
>
> --
> Jan-xx

Kolega ma w wersji kombi 2001 rok, koncowka produkcji. Jezdzilem tym
samochodem i w wersji kombi jest umowmy sie spory jak na taki samochod oraz
malo pali i akurat jego jest fabrycznie przystosowany do jazdy na biodieslu.
No rozpedzac go troche trzeba ale z drugiej strony masa auta jest niewielka.
Po autostradzie do 170 km/h idzie ale to juz denkiem i pali wtedy 8.

Kolega w rok zrobil 40.000km srednie spalanie mu wyszlo 4.9 l/100.

O ile mialbym teraz taka gotowke to byl sobie kupil taki samochod bez
wachania, no ale to moje zdanie. Bo mam teraz polo 1.4D i pali w zasadzie
tyle samo co ten 1.9.

Silnik zasadniczo nie do zakatowania, chyba ze sie ktos do tego dolozyl.
Brak turbiny w wiekowym samochodzie na plus, mniej sie zepsuje.

A no i po 2000 roku w srodku byl juz FL i ladniej to wygladalo. Oraz chyba
hatchback mial juz inne lampy z przodu.

PZDr
Adam
 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Adam Szewczak" <h...@usuń.poczta.onet.pl> / 2010-08-02 19:51:44

Użytkownik "Marek P." napisał w wiadomości
news:i36upv$45n$1@inews.gazeta.pl...
>
>>> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.
>>
>> Brzydki, hałaśliwy muł.
>
> I pali w mieście więcej niż TDI.

A ile TDI pali w miescie ?
Bo jezdzilem SDI i wychodzilo 5.7 srednie spalanie.

Jezdze swoim 1.4D i pali 5.2 w miescie a 1.4HDI 6.5

PZDr
Adam
 
wstecz
1 2 3
"Tomek" 2010-07-27 11:02
Kuba 2010-07-26 12:24
Olek 2010-07-08 19:14
"Robert" 2010-05-20 12:26
"TIM" 2010-05-07 10:11
krzysiek82 2010-03-16 10:10
ToM 2010-03-10 09:38
MariuszM 2010-02-16 18:02
ANKIETA

Jak oceniasz nowe technologie na mundialu?

Naukowcy odkryli groźnego konia trojańskiego. Zobacz co zrobić, aby nie zainfekować swojego komputera.

  • Apple kontra Unia Europejska
    Apple kontra Unia Europejska więcej

    Komisja Europejska jest zdania, że Apple w nielegalny sposób unika płacenia podatków. Co więcej, pomaga mu w tym, rzekomo, rząd Irlandii...

      • Prestiżowa porażka Samsunga
        Prestiżowa porażka Samsunga więcej

        Ile można zapłacić za działkę budowlaną? A ile wynosił deficyt budżetowy naszego kraju w 2013 roku?

        • Największa pojemność dysku twardego!
          Największa pojemność dysku twardego! więcej

          Na targach ASIS 2014 firma Seagate zaprezentowała 6-terabajtowy dysk twardy z usługą odzyskiwania danych, zoptymalizowany pod kątem niezawodnych systemów całodobowego monitoringu wideo.

współpraca
współpraca

Rynek Dnia Następnego

INDEX CENA ŚREDNIA [PLN/MWH] WOLUMEN [MWH]
IRDN 207.15 61400
sIRDN 236.62 41981
IRDN24 198.89 61400
IRDN8.22 233.15 41981

Rynek Towarowy Terminowy

Instrument Kurs rozl. [PLN/MWh] Zmiana[%]
BASE_M-12-14 155.50 +0,32
BASE_Y-16 180.80 -0,06
BASE_Q-2-15 173.60 -0,45
BASE_Q-1-15 166.00 +0,15