VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Jan-xx" <j...@gazeta.pl> / 2010-08-02 18:06:01
Hej!

Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r. Potrzebuje niewielkie, tanie i
ekonomiczne auto na miasto.


--
Jan-xx
 
Czytaj także na forum
  • Opinie o programie RAMZES (Aplikacja Ramzes)

    Poszukuję opinii uzytkowników aplikacji RAMZES (KH, PKPIR, PŁACE, etc.)

  • Brokerzy-Opinie

    Zastanawiasz się w tej chwili nad rozpoczęciem przygody z inwestycjami na rynku walutowym? Z tego też powodu analizujesz publikacje, w jakich...

  • MM Prime - opinie

    Czy ktoś z Was zdecydował się na współpracę z MM Prime? Jestem ciekaw efektów i tego, po jakim czasie są widoczne, bo oferta wydaje się być...

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

to <t...@abc.xyz> / 2010-08-02 18:40:25
begin Jan-xx

> Hej!
>
> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.

Brzydki, hałaśliwy muł.

--
ignorance is bliss
 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Marek P." <q...@asdfasoip.pl> / 2010-08-02 19:21:00

>> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.
>
> Brzydki, hałaśliwy muł.

I pali w mieście więcej niż TDI.

 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Adam Szewczak" <h...@usuń.poczta.onet.pl> / 2010-08-02 19:44:43

Uzytkownik "Jan-xx" napisal w wiadomosci
news:i36qdc$io3$1@inews.gazeta.pl...
> Hej!
>
> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r. Potrzebuje niewielkie, tanie i
> ekonomiczne auto na miasto.
>
>
> --
> Jan-xx

Kolega ma w wersji kombi 2001 rok, koncowka produkcji. Jezdzilem tym
samochodem i w wersji kombi jest umowmy sie spory jak na taki samochod oraz
malo pali i akurat jego jest fabrycznie przystosowany do jazdy na biodieslu.
No rozpedzac go troche trzeba ale z drugiej strony masa auta jest niewielka.
Po autostradzie do 170 km/h idzie ale to juz denkiem i pali wtedy 8.

Kolega w rok zrobil 40.000km srednie spalanie mu wyszlo 4.9 l/100.

O ile mialbym teraz taka gotowke to byl sobie kupil taki samochod bez
wachania, no ale to moje zdanie. Bo mam teraz polo 1.4D i pali w zasadzie
tyle samo co ten 1.9.

Silnik zasadniczo nie do zakatowania, chyba ze sie ktos do tego dolozyl.
Brak turbiny w wiekowym samochodzie na plus, mniej sie zepsuje.

A no i po 2000 roku w srodku byl juz FL i ladniej to wygladalo. Oraz chyba
hatchback mial juz inne lampy z przodu.

PZDr
Adam
 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Adam Szewczak" <h...@usuń.poczta.onet.pl> / 2010-08-02 19:51:44

Użytkownik "Marek P." napisał w wiadomości
news:i36upv$45n$1@inews.gazeta.pl...
>
>>> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.
>>
>> Brzydki, hałaśliwy muł.
>
> I pali w mieście więcej niż TDI.

A ile TDI pali w miescie ?
Bo jezdzilem SDI i wychodzilo 5.7 srednie spalanie.

Jezdze swoim 1.4D i pali 5.2 w miescie a 1.4HDI 6.5

PZDr
Adam
 
wstecz
1 2 3
"Tomek" 2010-07-27 11:02
Kuba 2010-07-26 12:24
Olek 2010-07-08 19:14
"Robert" 2010-05-20 12:26
"TIM" 2010-05-07 10:11
krzysiek82 2010-03-16 10:10
ToM 2010-03-10 09:38
MariuszM 2010-02-16 18:02


ANKIETA

Jak oceniasz nowe technologie na mundialu?

Naukowcy odkryli groźnego konia trojańskiego. Zobacz co zrobić, aby nie zainfekować swojego komputera.

    • Xiaomi mierzy na sam szczyt
      Xiaomi mierzy na sam szczyt więcej

      Jeden z najszybciej rozwijających się chińskich producentów sprzętów mobilnych świętuje swoje sukcesy i zapowiada kolejne: kierownictwo jest zdania, że utrzyma tempo wzrostu, stając się rynkowym liderem.

      • Nowy kernel Windows już testowany
        Nowy kernel Windows już testowany więcej

        Microsoft już testuje nową kompilację Windows 10, oznaczoną jako Build 9888. Jednym z wyróżników tej wersji jest nowe jądro systemu, którego wersję określono jako 10.0.

        • Sunset Overdrive za darmo!
          Sunset Overdrive za darmo! więcej

          Nie masz planów na sobotę, a masz konsolę Xbox One i abonament Xbox Live Gold? To dobrze się składa, bo jedna z najlepszych gier na tę konsolę jest dziś do pobrania za darmo.

współpraca
współpraca

Rynek Dnia Następnego

INDEX CENA ŚREDNIA [PLN/MWH] WOLUMEN [MWH]
IRDN 205.68 50946
sIRDN 241.25 32810
IRDN24 198.82 50946
IRDN8.22 233.91 32810

Rynek Towarowy Terminowy

Instrument Kurs rozl. [PLN/MWh] Zmiana[%]
BASE_Q-3-15 186.00 -1,06
BASE_Y-15 175.12 -0,45
BASE_M-04-15 170.00 -0,15
BASE_Q-2-15 175.95 -0,24