VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Jan-xx" <j...@gazeta.pl> / 2010-08-02 18:06:01
Hej!

Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r. Potrzebuje niewielkie, tanie i
ekonomiczne auto na miasto.


--
Jan-xx
 
Czytaj także na forum

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

to <t...@abc.xyz> / 2010-08-02 18:40:25
begin Jan-xx

> Hej!
>
> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.

Brzydki, hałaśliwy muł.

--
ignorance is bliss
 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Marek P." <q...@asdfasoip.pl> / 2010-08-02 19:21:00

>> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.
>
> Brzydki, hałaśliwy muł.

I pali w mieście więcej niż TDI.

 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Adam Szewczak" <h...@usuń.poczta.onet.pl> / 2010-08-02 19:44:43

Uzytkownik "Jan-xx" napisal w wiadomosci
news:i36qdc$io3$1@inews.gazeta.pl...
> Hej!
>
> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r. Potrzebuje niewielkie, tanie i
> ekonomiczne auto na miasto.
>
>
> --
> Jan-xx

Kolega ma w wersji kombi 2001 rok, koncowka produkcji. Jezdzilem tym
samochodem i w wersji kombi jest umowmy sie spory jak na taki samochod oraz
malo pali i akurat jego jest fabrycznie przystosowany do jazdy na biodieslu.
No rozpedzac go troche trzeba ale z drugiej strony masa auta jest niewielka.
Po autostradzie do 170 km/h idzie ale to juz denkiem i pali wtedy 8.

Kolega w rok zrobil 40.000km srednie spalanie mu wyszlo 4.9 l/100.

O ile mialbym teraz taka gotowke to byl sobie kupil taki samochod bez
wachania, no ale to moje zdanie. Bo mam teraz polo 1.4D i pali w zasadzie
tyle samo co ten 1.9.

Silnik zasadniczo nie do zakatowania, chyba ze sie ktos do tego dolozyl.
Brak turbiny w wiekowym samochodzie na plus, mniej sie zepsuje.

A no i po 2000 roku w srodku byl juz FL i ladniej to wygladalo. Oraz chyba
hatchback mial juz inne lampy z przodu.

PZDr
Adam
 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Adam Szewczak" <h...@usuń.poczta.onet.pl> / 2010-08-02 19:51:44

Użytkownik "Marek P." napisał w wiadomości
news:i36upv$45n$1@inews.gazeta.pl...
>
>>> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.
>>
>> Brzydki, hałaśliwy muł.
>
> I pali w mieście więcej niż TDI.

A ile TDI pali w miescie ?
Bo jezdzilem SDI i wychodzilo 5.7 srednie spalanie.

Jezdze swoim 1.4D i pali 5.2 w miescie a 1.4HDI 6.5

PZDr
Adam
 
wstecz
1 2 3
"Tomek" 2010-07-27 11:02
Kuba 2010-07-26 12:24
Olek 2010-07-08 19:14
"Robert" 2010-05-20 12:26
"TIM" 2010-05-07 10:11
krzysiek82 2010-03-16 10:10
ToM 2010-03-10 09:38
MariuszM 2010-02-16 18:02
ANKIETA

Jak oceniasz nowe technologie na mundialu?

Brytyjski wywiad używa zaawansowanych narzędzi do manipulacji treściami!

  • Onion - nowa generacja wyłudzaczy
    Onion - nowa generacja wyłudzaczy więcej

    Pracownicy Kaspersky Lab wykryli nowy szkodliwy program o nazwie ,,Onion", który wykorzystuje anonimową sieć Tor do ukrywania swojej niebezpiecznej natury i utrudniania zidentyfikowania twórców trwającej operacji wyłudzania pieniędzy od użytkowników.

    • Chodzisz ciągle niewyspany? Zainwestuj w Sense
      Chodzisz ciągle niewyspany? Zainwestuj w Sense więcej

      Dobry sen działa jak najlepsze lekarstwo. Budzimy się rześcy, wypoczęci i mamy pełno energii by zacząć nowy dzień. Niestety w praktyce taki stan rzeczy występuje bardzo rzadko. Od czego mamy jednak technologię?

      • Google rezygnuje z szyfrowania OpenSSL w Chrome
        Google rezygnuje z szyfrowania OpenSSL w Chrome więcej

        Najnowsza wersja testowa przeglądarki Chrome nie posiada już mechanizmu szyfrującego OpenSSL. Zamiast niego, Google zastosuje bazujący na powyższym własny mechanizm, nazywający się BoringSSL.

        • Xbox pomógł powstrzymać włamywaczy
          Xbox pomógł powstrzymać włamywaczy więcej

          Dużo mówi się w powszechnych mediach o złym wpływie gier na młodzież, o brutalności i skrzywianiu psychiki. Tymczasem konsole do gier mogą czasem uratować życie lub - jak w tym przypadku - złapać złodziei na gorącym uczynku.

współpraca
  • Recenzja dysku Transcend 25H3
    Recenzja dysku Transcend 25H3 więcej

    Próbowaliście kiedyś zniszczyć dysk przenośny ? Ja próbowałem ale mi to się nie udało ! Zapraszam do...

współpraca

Rynek Dnia Następnego

INDEX CENA ŚREDNIA [PLN/MWH] WOLUMEN [MWH]
IRDN 172.42 68233
sIRDN 181.79 50626
IRDN24 167.01 68233
IRDN8.22 180.53 50626

Rynek Towarowy Terminowy

Instrument Kurs rozl. [PLN/MWh] Zmiana[%]
BASE_M-11-14 173.50 -0,29
BASE_Q-1-15 169.50 +0,12
BASE_M-09-14 189.01 -0,06
BASE_Y-16 183.08 +0,30