VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Jan-xx" <j...@gazeta.pl> / 2010-08-02 18:06:01
Hej!

Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r. Potrzebuje niewielkie, tanie i
ekonomiczne auto na miasto.


--
Jan-xx
 
Czytaj także na forum

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

to <t...@abc.xyz> / 2010-08-02 18:40:25
begin Jan-xx

> Hej!
>
> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.

Brzydki, hałaśliwy muł.

--
ignorance is bliss
 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Marek P." <q...@asdfasoip.pl> / 2010-08-02 19:21:00

>> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.
>
> Brzydki, hałaśliwy muł.

I pali w mieście więcej niż TDI.

 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Adam Szewczak" <h...@usuń.poczta.onet.pl> / 2010-08-02 19:44:43

Uzytkownik "Jan-xx" napisal w wiadomosci
news:i36qdc$io3$1@inews.gazeta.pl...
> Hej!
>
> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r. Potrzebuje niewielkie, tanie i
> ekonomiczne auto na miasto.
>
>
> --
> Jan-xx

Kolega ma w wersji kombi 2001 rok, koncowka produkcji. Jezdzilem tym
samochodem i w wersji kombi jest umowmy sie spory jak na taki samochod oraz
malo pali i akurat jego jest fabrycznie przystosowany do jazdy na biodieslu.
No rozpedzac go troche trzeba ale z drugiej strony masa auta jest niewielka.
Po autostradzie do 170 km/h idzie ale to juz denkiem i pali wtedy 8.

Kolega w rok zrobil 40.000km srednie spalanie mu wyszlo 4.9 l/100.

O ile mialbym teraz taka gotowke to byl sobie kupil taki samochod bez
wachania, no ale to moje zdanie. Bo mam teraz polo 1.4D i pali w zasadzie
tyle samo co ten 1.9.

Silnik zasadniczo nie do zakatowania, chyba ze sie ktos do tego dolozyl.
Brak turbiny w wiekowym samochodzie na plus, mniej sie zepsuje.

A no i po 2000 roku w srodku byl juz FL i ladniej to wygladalo. Oraz chyba
hatchback mial juz inne lampy z przodu.

PZDr
Adam
 

Re: VW Polo 1.9 SDI 2000 r - opinie

"Adam Szewczak" <h...@usuń.poczta.onet.pl> / 2010-08-02 19:51:44

Użytkownik "Marek P." napisał w wiadomości
news:i36upv$45n$1@inews.gazeta.pl...
>
>>> Co sadzicie o VW Polo 1.9 SDI 2000r.
>>
>> Brzydki, hałaśliwy muł.
>
> I pali w mieście więcej niż TDI.

A ile TDI pali w miescie ?
Bo jezdzilem SDI i wychodzilo 5.7 srednie spalanie.

Jezdze swoim 1.4D i pali 5.2 w miescie a 1.4HDI 6.5

PZDr
Adam
 
wstecz
1 2 3
"Tomek" 2010-07-27 11:02
Kuba 2010-07-26 12:24
Olek 2010-07-08 19:14
"Robert" 2010-05-20 12:26
"TIM" 2010-05-07 10:11
krzysiek82 2010-03-16 10:10
ToM 2010-03-10 09:38
MariuszM 2010-02-16 18:02


ANKIETA

Jak oceniasz nowe technologie na mundialu?

Naukowcy odkryli groźnego konia trojańskiego. Zobacz co zrobić, aby nie zainfekować swojego komputera.

  • 33 nowe tablety w naszych testach!
    33 nowe tablety w naszych testach! więcej

    Uaktualniliśmy nasz ranking najlepszych tabletów o 33 nowe modele. W sumie w naszym rankingu znalazło się 77 urządzeń tego typu. Wyniki testów w niektórych przypadkach są zaskakujące.

    • Chiński operator komórkowy wprowadził ciekawą usługę...
      Chiński operator komórkowy wprowadził ciekawą usługę... więcej

      Nowa generacja iPhone'a na chińskim rynku oficjalnie zadebiutowała zaledwie 3 dni temu. Wykorzystując doniesienia na temat "giętkości" iPhone'a 6 Plus jeden z operatorów postanowił zaoferować swoim klientom funkcjonalną usługę.

      • Pełna paczka tapet do Androida 5.0 Lollipop
        Pełna paczka tapet do Androida 5.0 Lollipop więcej

        Niektórzy użytkownicy tabletów i smartfonów będą się mogli cieszyć nową wersją Androida już niedługo, inni nieco później, a jeszcze inni pewnie nigdy nie doczekają się odpowiedniej aktualizacji. Nic nie stoi jednak na przeszkodzie temu, by już dziś zacząć korzystać z zestawu tapet przygotowanych dla nowego systemu.

        • Lista smartfonów, które dostaną Androida 5.0 Lollipop
          Lista smartfonów, które dostaną Androida 5.0 Lollipop więcej

          Powtarza się scenariusz, który przerabialiśmy przy okazji każdej większej premiery nowej odmiany systemu mobilnego Androida - użytkownicy starszych modeli smartfonów zadają sobie pytanie: kiedy ich telefon również dostanie odpowiednią aktualizację? Albo: czy w ogóle ją dostanie?

współpraca
współpraca

Rynek Dnia Następnego

INDEX CENA ŚREDNIA [PLN/MWH] WOLUMEN [MWH]
IRDN 190.28 57409
sIRDN 232.85 35940
IRDN24 187.28 57409
IRDN8.22 227.72 35940

Rynek Towarowy Terminowy

Instrument Kurs rozl. [PLN/MWh] Zmiana[%]
BASE_Q-3-15 183.25 +0,14
BASE_Y-16 179.97 +0,27
BASE_Q-2-15 173.95 +0,40
BASE_M-02-15 168.50 -1,46