Money.pl Technologie dla biznesu Hi-Tech Grupy dyskusyjne pl.rec.paralotnie Polini thor 190 LIGHT - opinie, wady zalety

Polini thor 190 LIGHT - opinie, wady zalety

Polini thor 190 LIGHT - opinie, wady zalety

F...@interia.pl / 2014-12-13 13:09:43
Hej.
Jestem zainteresowany zmianą napędu na Polini THOR 190 Light i interesuje mnie wasze zdanie na ten temat.
Wpadł mi w oko naped wykonany przez firmę z sulejówka - Dynamic Sport.

http://allegro.pl/thor-190-light-dynamic-sport-z-koszem-hybrydowym-i4867483 902.html

co o nim sadzicie?

Masa i osiągi na papierze - SPOKO. Wykonania i firmy nie znam - może kotoś miał z ta firmą do czynienia. Cena massakra - no ale i tak konkurencyjna w porównaniu z innymi producentami.
Co o nim sądzicie?

pzdr
 
Czytaj także na forum

Polini thor 190 LIGHT - opinie, wady zalety

Przemo Boosh <p...@gmail.com> / 2014-12-13 13:34:40
Też myślę o zmianie napędu na Thora190 w koszu Dynamic Sport. Silnik uważam za dzieło sztuki. Kosz jest pancerny ale lekki i bardzo ladnie wykonany. Podwieszenie na ruchomych wyporach to to czego potrzebuję. Duży zbiornik i śmigło e-prop też przemawiają za wyborem napędu tego producenta. Cena zachęca również dość mocno...

P.S
Dynamita znam 23 lata i jestem przekonany że jest najbardziej doświadczonym producentem sprzętu na naszym rynku. Mogę z czystym sumieniem polecić Ci zakup tego sprzętu.

Pozdrowka
Przemo
 

Polini thor 190 LIGHT - opinie, wady zalety

lojak <p...@gmail.com> / 2014-12-13 13:59:08
Adam może się wypowiedzieć na temat kosza

Pozdrawiam Lojak
 

Re: Polini thor 190 LIGHT - opinie, wady zalety

F...@interia.pl / 2014-12-15 22:48:26
coś słabawy odzew, podbijam do góry.
 

Re: Polini thor 190 LIGHT - opinie, wady zalety

Marecki <c...@gmail.com> / 2014-12-15 23:18:36
Ja też jestem ciekaw. Jeśli konstrukcja jest niezawodna tak samo jak moje polini 130 to bym brał w ciemno. ponad 120 godzin bez usterki. Kosz Dynamita fajnie wygląda, tylko te śmigło trochę mnie niepokoi. Jakoś mało o nim było słychać i może to jest powód ceny całego zestawu. Na Polini 190 light zaczęli nawet za granicą produkować napędy wyższej klasy (coś ala nirvana). Zdaje się ich reklamówką jest Bear Gryls. No i waga porównywalna do mostera.
 
wstecz
1 2 3 4 5 6 7
Arnold_Gąska 2014-10-21 22:11
angelsawicki@gmai... 2014-05-01 09:21
"biuro@ecextreme.... 2014-04-25 21:23
Michał_Jackowiak 2014-03-06 20:42
zygix 2013-12-04 19:18
Michał_Jackowiak 2013-11-09 12:11
jan mlodyszewski 2013-09-24 22:05
Krzysiek Denio 2013-09-13 21:10
xcwalter 2013-09-13 16:49
wetmet 2013-09-01 20:46
januszppg@gmail.com 2013-08-22 12:29
Piciu 2013-07-23 22:35
wladza 2012-12-09 14:27
"mirek" 2011-07-25 12:55
Marek Marek 2011-04-10 14:55



współpraca

Rynek Dnia Następnego

INDEX CENA ŚREDNIA [PLN/MWH] WOLUMEN [MWH]
IRDN 143.76 51680
sIRDN 150.68 36074
IRDN24 141.57 51680
IRDN8.22 151.82 36074

Rynek Towarowy Terminowy

Instrument Kurs rozl. [PLN/MWh] Zmiana[%]
BASE_W-24-17 158.50 +0,32
BASE_Q-4-17 156.75 -0,16
BASE_W-23-17 165.93 +0,56
BASE_Q-3-17 175.00 -0,10