ROTOR H-130 WASZE OPINIE !!!

ROTOR H-130 WASZE OPINIE !!!

m...@gmail.com / 2015-06-26 17:06:47
Chciałbym poznać Wasze opinie na temat napędu jak i serwisu tego napędu.
Zastanawiam się nad kupnem nowego u Leszka Mańkowskiego. Co Wy o tym myślicie ? Jest to dobra opcja czy lepiej coś innego ? Moja masa netto 87 kg.
 
Czytaj także na forum

Re: ROTOR H-130 WASZE OPINIE !!!

Łukasz__Serafin_"QbaEPP11" <q...@o2.pl> / 2015-06-26 17:28:27
Poszukaj w archiwum. Było sporo info na ten temat.

Q
 

Re: ROTOR H-130 WASZE OPINIE !!!

lucjanstg <t...@wp.pl> / 2015-06-26 18:55:02
W dniu piątek, 26 czerwca 2015 17:06:48 UTC+2 użytkownik micha...@gmail.com napisał:
> Chciałbym poznać Wasze opinie na temat napędu jak i serwisu tego napędu.
> Zastanawiam się nad kupnem nowego u Leszka Mańkowskiego. Co Wy o tym myślicie ? Jest to dobra opcja czy lepiej coś innego ? Moja masa netto 87 kg.

Tak jak pisze Łukasz, było sporo. Napęd jest wykonany prawidłowo tzn zgodnie ze sztuką napędową, ma parę fajnych rozwiązań, jest lekki, łatwo odpala wygodny też jest. Także za tą cenę spoko, dla mnie prostota to zaleta. Napewno troszkę mocniejszy od solówki, co do serwisu się nie wypowiem bo jeszcze nie miałem okazji korzystać.
 

Re: ROTOR H-130 WASZE OPINIE !!!

Tomek <t...@max-dekor.opole.pl> / 2015-06-26 23:03:00
W dniu piątek, 26 czerwca 2015 17:06:48 UTC+2 użytkownik micha...@gmail.com napisał:
> Chciałbym poznać Wasze opinie na temat napędu jak i serwisu tego napędu.
> Zastanawiam się nad kupnem nowego u Leszka Mańkowskiego. Co Wy o tym myślicie ? Jest to dobra opcja czy lepiej coś innego ? Moja masa netto 87 kg.

Kupiłem w marcu tego roku. Wylatałem nim już 50h. SUPER!!! Jak na razie żadnych uwag.
Bardzo wygodna uprząż z TechoFly. Duży zapas mocy, małe zużycie paliwa - ok 4 l/h. Oblatałem na nim Hadrona SUPER!
Serwis i kontakt doskonały!! Kolega kupił też rotora i pierwszego dnia zkasował śmigło i dwie ćwiartki kosza... na drugi dzień części zostały do niego wysłane, a trzeciego dnia po zdarzeniu już latał i cieszył się napędem!
POLECAM!
 

Re: ROTOR H-130 WASZE OPINIE !!!

Tomek <t...@max-dekor.opole.pl> / 2015-06-26 23:05:24
W dniu piątek, 26 czerwca 2015 17:28:28 UTC+2 użytkownik Łukasz Serafin "QbaEPP11" napisał:
> Poszukaj w archiwum. Było sporo info na ten temat.
>
> Q

początki Rotora były awaryjne, ale teraz już po poprawkache jest to spoko napęd!
 
wstecz
1 2 3 4
"Conrado" 2015-05-31 17:18
robertjablonski11... 2015-03-15 09:27
marcingish 2014-11-15 14:30
Michał_T 2014-01-14 22:18
yahia 2013-08-13 21:18
mithron@wp.pl 2013-02-18 21:12
Agatin 2012-11-23 12:05
nod2010 2012-10-29 11:41
kartaral 2012-10-24 17:18
Denio 2012-06-07 18:53
Denio 2012-06-07 18:54
Denio 2012-06-07 18:51
damiansz@autograf.pl 2012-06-02 08:14
Rafi 2012-03-25 19:14
"Leszek_Lubański" 2012-01-06 09:46



współpraca

Rynek Dnia Następnego

INDEX CENA ŚREDNIA [PLN/MWH] WOLUMEN [MWH]
IRDN 143.76 51680
sIRDN 150.68 36074
IRDN24 141.57 51680
IRDN8.22 151.82 36074

Rynek Towarowy Terminowy

Instrument Kurs rozl. [PLN/MWh] Zmiana[%]
BASE_W-24-17 158.50 +0,32
BASE_Y-19 165.25 +0,07
BASE_Q-3-17 175.00 -0,10
BASE_Y-20 174.50 -0,85